Duurzaam wonen

Uw huis is een thuis, een plek waar u zich prettig voelt. Vandaag en hopelijk ook in de toekomst. Maar in de toekomst stelt u misschien andere eisen aan uw woning: extra comfort, meer veiligheid en/of lagere energiekosten. Deze eisen zijn soms met simpele woningaanpassingen en slimme technieken al binnen handbereik. Door nu bewust te wonen en leven, en al te beginnen met af en toe een kleine aanpassing, is uw woning straks toekomstbestendig.
Op deze website vindt u verschillende ideeën om een woning energiezuiniger te maken.

Vitaal ouder worden
Bewust wonen en leven betekent ook vitaal ouder worden in uw eigen huis. In samenwerking met regio FoodValley loopt er al een tijdje de campagne ‘Woon Bewust’ in de gemeente Rhenen. Aanleiding voor de campagne is de maatschappelijke ontwikkeling waarin steeds meer mensen langer zelfstandig moeten blijven wonen. Door middel van de campagne Woon Bewust informeert de gemeente haar inwoners over de mogelijkheden die er zijn om langer zelfstandig thuis te wonen op een prettige en veilige manier.

Zelf aan de slag
Een gezonde en bewuste levensstijl en een comfortabele en veilige woning, daarmee kunt u de toekomst aan! Wilt u zelf aan de slag om hier nu al van te profiteren? De website www.WoonBewustFoodvalley.nl geeft allerlei tips over woningaanpassingen, maar ook over energiebesparing, voeding en beweging. Ook kunt u hier een afspraak maken met een van onze vrijwillige Woon Bewust-adviseurs. Deze bekijkt samen met u welke aanpassingen in uw situatie mogelijk zijn aan de hand van een checklist. Zo krijgt u een gratis en vrijblijvend advies op maat.

u

Vragen?

Gratis deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies? Bel het energieloket via 06-10731261 of mail: teun@energieloket-rhenen.nl

U

Meer weten over Duurzaam Rhenen?

Wilt u meer weten over Duurzame initiatieven in Rhenen?  Klik hier voor meer informatie...

Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten van en over Duurzaam Rhenen. Klik hier voor meer informatie...

© 2018 Duurzaamrhenen.nl