Mijn woning

Rhenen woont duurzaam! Doe mee!
Energie besparen is makkelijk. Uw wooncomfort verbetert én u helpt het klimaat. Bovendien levert duurzaam wonen u ook nog eens geld op. Energie besparen scheelt direct in de maandelijkse lasten, want uw energierekening wordt lager. En mocht u ooit gaan verhuizen, dan heeft uw woning een beter energielabel en is uw woning meer waard. Dus laat uw geld voor u werken; met dak-, spouwmuur- of vloerisolatie kunt u eenvoudig 6 tot 9% op uw energierekening besparen.

Stap voor stap naar een duurzaam huis
Op deze website ziet u welke stappen u kunt zetten naar een duurzaam huis. U zou vandaag al kunnen beginnen met de snelle bespaartips. Een volgende stap is kijken naar de isolatie van uw woning. Bijna de helft van de energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Hier valt dus veel winst te behalen. Een investering in dubbel glas en in de isolatie van het dak, de gevel en de vloer heeft u snel terugverdiend. Kies voor materiaal met een hoge isolatiewaarde. Een zonneboiler of een warmtepomp is de laatste stap naar een duurzaam verwarmd huis.

Zet vandaag nog de eerste stap!
Op deze website vindt u tips en tops om zelf aan de slag te gaan. Ook kunt u op deze website de gegevens vinden van mensen die u kunnen adviseren of die werk uit handen kunnen nemen.

u

Vragen?

Gratis deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies? Bel het energieloket via 06-10731261 of mail: teun@energieloket-rhenen.nl

U

Meer weten over Duurzaam Rhenen?

Wilt u meer weten over Duurzame initiatieven in Rhenen?  Klik hier voor meer informatie...

Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten van en over Duurzaam Rhenen. Klik hier voor meer informatie...

© 2018 Duurzaamrhenen.nl