Duurzaam Rhenen, helpt u mee?

De gemeente Rhenen heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Als huiseigenaar bent u daarbij van cruciaal belang. Veel mensen hebben al wel een of meerdere energiebesparende maatregelen toegepast. Toch zijn bij de meeste woningen nog veel energiekosten te besparen. Bijvoorbeeld door het isoleren van spouw, vloer en dak of met het plaatsen van dubbelglas, zonnepanelen, HR-ketel, warmtepomp of een zonneboiler.

Naast het feit dat dit goed is voor het milieu, is het ook prettig voor u. Een investering in energiebesparende maatregelen verhoogt niet alleen het comfort in huis, het betaalt zichzelf maandelijks terug door een lagere energierekening!

Het Platform Duurzaam Samenwerken (Plat DuS) biedt een op maat gemaakt stappenplan, waarmee u zelf kunt bepalen in welke mate u uw woning wilt verbeteren.

26 maart informatiemarkt

Op maandag 26 maart organiseren we voor u een informatiemarkt en een presentatie over het verduurzamen van uw woning. Bent u een woning eigenaar en wilt u beginnen met het energiezuiniger maken van uw woning? Of heeft u misschien al wat gedaan, maar wilt u verdere maatregelen nemen? Dan bent u van harte welkom tussen 15:30 en 20:00uur in het Huis van de gemeente.

Programma:

15:30 – 20:00 uur: informatiemarkt

16:00 en 19:00 uur: presentatie over het verduurzamen van uw woning

Op deze bijeenkomst krijgt u informatie over alle mogelijkheden voor energiebesparingen, diverse financieringsregelingen, onder andere de gemeentelijke Duurzaamheidslening. U kunt er direct een afspraak maken voor een bezoek van een energieadviseur van het Plat DuS, die voor uw woonhuis een vrijblijvend advies op maat maakt.

Heeft u vragen of wilt u nu al een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact op met Teun van Roekel van het energieloket. Email: energieloket@rhenen.nl, telefoon: 06-1073 1261