Maak uw eigen huis energiezuinig!

Bent u eigenaar van een woning en wilt u beginnen met het energiezuiniger maken van uw eigen huis? Zoals het isoleren, zelf zonne-energie opwekken en eventueel opslaan of het afkoppelen van regenwater? Maandag 13 januari bent u welkom in het Huis van de gemeente voor alle informatie hierover.

Op deze bijeenkomst krijgt u handige tips en informatie over alle mogelijkheden voor energiebesparingen en diverse financieringsregelingen zoals de gemeentelijke Duurzaamheidslening. Ook mogelijkheden om van het aardgas af te gaan komen aan bod. U kunt er direct een afspraak maken voor een bezoek van een energieadviseur van het Platform Duurzaam Samenwerken, die voor u een vrijblijvend advies op maat maakt. Een bedrijf uit Ede geeft uitleg hoe u uw zelf opgewekte zonne-energie in accu’s kunt opslaan.

 

Informatieavond
Wanneer: maandag 13 januari, van 19:30 tot 21:00 uur
Waar:       Huis van de gemeente Rhenen

 

Energieloket

Heeft u vragen of wilt u nu al een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact op met Teun van Roekel van het energieloket. Email: energieloket@rhenen.nl. telefoon: (06) 10731261. Op donderdag 9 januari staat hij met de energiecaravan op de markt in Rhenen. U kunt hier terecht voor gratis advies.