Duurzaam Rhenen, helpt u mee?

Informatieavond 6 december in het Huis van de gemeente

Denkt u erover om energie te besparen in uw woning of over te stappen op een eigen energiebron? Uw energierekening wordt lager, u bent minder afhankelijk van energieleveranciers en het is goed voor het milieu. Maar hoe begint u hier aan? Of heeft u al wat gedaan en weet u niet goed wat u nog meer kan doen? Om het eenvoudig te maken, komt gemeente Rhenen samen met het Energieloket binnenkort naar u toe.

6 december informatie bijeenkomst

Bent u een woning eigenaar en wilt u beginnen met het energiezuiniger maken van uw woning? Of heeft u misschien al wat gedaan, maar wilt u verdere maatregelen nemen? Dan bent u op 6 december van harte welkom tussen 19:30 en 21:00uur in het Huis van de gemeente.

Op deze bijeenkomst krijgt u informatie over alle mogelijkheden voor energiebesparingen en diverse financieringsregelingen, onder andere de gemeentelijke Duurzaamheidslening. Ook mogelijkheden om van het aardgas af te gaan komen aan bod. U kunt er direct een afspraak maken voor een bezoek van een energieadviseur van het Plat DuS, die voor uw woonhuis een vrijblijvend advies op maat maakt.

Energieloket

Heeft u vragen of wilt u nu al een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat? Neem dan contact op met Teun van Roekel van het energieloket. Email: energieloket@rhenen.nl, telefoon: 06-1073 1261. 

Het energieloket komt weer met de Energie-caravan naar Rhenen toe:

  • 6 december tussen 9:00 en 12:00uur op de markt in Rhenen
  • 8 december tussen 10:00 en 13:00 uur bij de Coop in Achterberg.