Duurzaam wonen

 

Uw huis is een thuis, een plek waar u zich prettig voelt. Vandaag en hopelijk ook in de toekomst. Maar in de toekomst stelt u misschien andere eisen aan uw woning. Extra comfort, meer veiligheid en/of lagere energiekosten. Deze eisen zijn soms met simpele aanpassingen en slimme technieken al binnen handbereik. Door nu bal te beginnen met af en toe een kleine aanpassing, is uw woning straks klaar voor de toekomst.
Op deze website vindt u verschillende ideeën om een woning energiezuiniger te maken.

 

Vitaal ouder worden

Bewust wonen en leven betekent ook vitaal ouder worden in uw eigen huis. De gemeente Rhenen werkt samen met de regio FoodValley aan de campagne ‘Woon Bewust’. We zijn deze campagne begonnen doordat steeds meer mensen langer thuis moeten blijven wonen. Vaak zijn deze mensen dan op zichzelf aangewezen. In de ‘Woon Bewust’ campagne geeft de gemeente informatie over de mogelijkheden om langer thuis te wonen. Op een prettige en veilige manier.

 

Zelf aan de slag

Een gezonde en bewuste levensstijl en een prettige en veilige woning, daarmee kunt u de toekomst aan! Wilt u zelf aan de slag om hier nu al voordeel van te hebben? De website www.WoonBewustFoodvalley.nl geeft naast allerlei tips voor het aanpassen van uw woning, ook tips over energiebesparing, voeding en beweging. Ook kunt u hier een afspraak maken met een van onze vrijwillige Woon Bewust-adviseurs. Deze bekijkt samen met u wat er mogelijk is in uw situatie aan de hand van een controlelijst. Zo krijgt u een gratis advies op maat, zonder dat u er iets mee moet.

© 2019 Duurzaamrhenen.nl